En mässhall för unika upplevelser

Magasin9 är en mässhall som kan förse ditt företag och era besökare med en upplevelse utöver det vanliga. Detta beror på att det är en mycket flexibel mässhall vars skepnad kan ändras och anpassas efter den typ av mässa du tänkt arrangera. Endast fantasin sätter nämligen gränserna när det kommer till Magasin9 vilket gör det till en mässhall likt få andra.

Det enda du behöver göra är att förse oss med dina önskemål, därefter anpassar vi lokalen efter ditt evenemang och gör så att du kan visa upp ditt företags tjänster och/eller produkter på bästa möjliga sätt. Eftersom här finns plats för upp till 3700 personer är det ett utmärkt tillfälle för er att nå ut till nya kunder och målgrupper!

Coronaanpassade events

Inte nog med att Magasin9 är Stockholms bästa mässhall, här finns även alla förutsättningar för coronaanpassade events. Närmare bestämt är det i samarbete med Scenteknik som vi erbjuder möjligheten att på ett innovativt sätt anordna digitala möten i vår lokal. Som om inte detta vore nog samarbetar vi även med Eventab vilket innebär att vi också kan förse våra klienter med en unik upplevelse där fysiskt möter digitalt, detta i form av möjligheten att komplettera de digitala mötena med fysiska utskick!

Du finner Magasin9 i Frihamnen

Magasin9 ligger vackert beläget nere vid vattnet i Frihamnen på andra sidan Gärdet. Här slår bland annat flera lyxkryssare ankar under sommarmånaderna. Det finns många olika sätt som du kan ta dig hit på. Du som färdas med egen bil har ca 400 parkeringsplatser att välja mellan. Här finns även en taxifil för dig som föredrar att åka taxi. Om du vill åka med SL kan du välja mellan buss 1, 72 och 76. Varmt välkommen till oss!

Kostnadsfri förfrågan

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så snart som möjligt.

Drag To Verify