Det här är Magasin9

Magasin9 är ett välkänt namn bland många stockholmare. Detta är nämligen en av stadens bästa anläggningar för olika typer av events. Den utmärker sig bland mycket annat genom den mångfald av tillställningar som det går att arrangera här. Det inkluderar exempelvis mässor, fester av olika slag, konserter, utställningar, konferenser, galamiddagar och banketter. Oavsett vad för typ av event du planerar att anordna kan vi lova dig att du kommer att få en mycket trevlig och unik upplevelse om du väljer att göra det i Magasin9!

Skicka en förfrågan

Du som är intresserad av att hyra vår lokal kan skicka en förfrågan till oss genom att använda något av våra kontaktformulär. Beskriv då gärna vilket eller vilka datum det rör sig om, vilken typ av arrangemang du planerar, hur många gäster du förväntar dig samt övriga önskemål som du kan tänkas ha. Vi kommer att återkomma till dig inom 24 timmar från måndag – fredag.

feature-img

Vår adress

Du finner Magasin9 centralt beläget på Frihamnskajen i Stockholm. Vår besöksadress är Frihamnsgatan 66. Varmt välkommen till oss!

Kostnadsfri förfrågan

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så snart som möjligt.

Drag To Verify