Ett urval av våra arrangemang

Bland de events som det går att anordna i Magasin9 ingår bland annat de nedan.

img

Mässor

Magasin9 är som gjort för att anordna mässor. Här går det att arrangera mässor av alla tänkbara olika slag och storlekar. Vi skräddarsyr din mässa utefter dina önskemål och gör den till en unik och spännande upplevelse som dess besökare sent kommer att glömma. Dessutom är det ett ypperligt tillfälle för ditt företag att visa upp sina tjänster och/eller produkter för en bred publik och locka till sig nya kunder.

img

Eventlokal

Planerar du att arrangera ett event som är något utöver det vanliga? Då är även detta något som passar Magasin9 som handen i handsken! Med plats för upp till 3700 personer finns det här möjlighet att anordna århundradets event vilket samtliga närvarande kommer att känna sig lyckligt lottade över att de fick vara en del av!

img

Konserter

Magasin9 passar också alldeles utmärkt som konserthall. Här kan du med andra ord njuta av bra musik och trevligt sällskap på en och samma gång.

img

Konferensanläggning

Det går även alldeles utmärkt att använda Magasin9 som konferensanläggning. Här finns allt du kan tänkas behöva för att anordna en trevlig och givande konferens. Det inkluderar bland annat en snabb och stabil internetuppkoppling.